گزارشها:
1.
آمار مقطعی و روزانه
تعداد فروش بر حسب مشتریان(شرکتها) و یا هر یک از افراد
2.
گزارش برای هر نفر
بصورت مقطعی (از . . . تا . . .) با نمایش بصورت ردیف،مشتری(شرکت)،نام و نام
خانوادگی،شماره پرسنلی،نوع غذا(شرح غذای اول و دوم) و تعداد هر نوع
3.
گزارش برای هر
مشتری(شرکت) بصورت مقطعی(از . . . تا . . . ) با نمایش بصورت ردیف،مشتری(شرکت)،
نوع غذا(شرح غذای اول و دوم) و تعداد هر نوع
4.
امکان گزارش گیری از
آمار روزانه غذاهای درخواست شده در هر وعده یا هر روز و یا هر مقطع با نمایش بصورت
ردیف،مشتری(شرکت)،نام و نام خانوادگی،شماره پرسنلی،نوع غذا(شرح غذای اول و دوم) و
تعداد هر نوع جهت ارائه به رستوران و طبخ غذا طبق آمار ثبت شده در مدت زمان مجاز
5.
امکان گزارش گیری از
آمار روزانه غذاهای درخواست شده در هر وعده یا هر روز و یا هر مقطع با نمایش بصورت
ردیف،مشتری(شرکت)،نام و نام خانوادگی،شماره پرسنلی،نوع غذا(شرح غذای اول و
دوم)،تعداد هر نوع،قیمت هر نوع و جمع کل جهت تهیه صورت وضعیت پیمانکار طبق آمار
ثبت شده در مدت زمان مجاز